Sidor

torsdag 26 december 2013

En av många fördelar med en varm och grön vinter....


....är att man på  Annandag Jul kan skörda Purjolöken som kom i jorden lite sent och som inte mognade riktigt i somras. Nu blev den "pricken över i'et" i dagens lunchsoppa:-)



16 kommentarer:

  1. Så underbart lyxigt!
    Ha fortsatt fina mellandagar
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Härligt! Purjo är nog bland det godaste jag vet..passar nästan överallt i matlagningen.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Purre er kjempegodt, og jeg dyrker det hver sommer jeg også. Det smaker godt til all mat.

    Ha en fin kveld.

    Klem!

    SvaraRadera
  4. Underbart väder! Var ute hela dagen och städat efter stormarna. Snart blir det ljusare också!

    SvaraRadera
  5. Otroligt! Vad mysigt.....
    GOD FORTSÄTTNING
    Susie

    SvaraRadera
  6. Hei Nora! Nydelig syn og helt sikkert nydelig smak. Gode romjulsdager til deg! Anne

    SvaraRadera
  7. Här skördades det rosmarin till kalkonen :-)
    Kram Hélena

    SvaraRadera
  8. Ett stort plus. Känns lyxigt. Du fick en bra julklapp ser jag. Fortsatt bra julhelg.

    SvaraRadera
  9. Härligt,lyxigt att kunna hämta Purjo i trädgården så här års! Ha en riktigt skön helg!/ Kram Titti

    SvaraRadera
  10. Så hyggelig å kunne skörda fra hagen så sent på sesongen! :-) Det gir nok en ekstra god smak på måltidet å vite at det kommer fra egen hage. Ja til flere slike milde vintere! :-D

    SvaraRadera
  11. Det är roligt, det finns alltid nån fördel om man bara kommer på den! Färsk purjolök, det måste ha smakat alldeles extra gott!
    God fortsättning!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  12. Ja det är jag som sytt. Det gör jag väldigt ofta, närapå dagligen.

    SvaraRadera
  13. Härligt med egen purjo. Jag gillar den här vintern, den får gärna fortsätta så här, bara det inte blir snö och kallt i mars. Ha en fin helg/Carita

    SvaraRadera
  14. Så proffsigt med egen purjo! Här finns det bara egenodlad gräslök.
    Kram
    pia

    SvaraRadera