torsdag 26 december 2013

En av många fördelar med en varm och grön vinter....


....är att man på  Annandag Jul kan skörda Purjolöken som kom i jorden lite sent och som inte mognade riktigt i somras. Nu blev den "pricken över i'et" i dagens lunchsoppa:-)



16 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Så underbart lyxigt!
Ha fortsatt fina mellandagar
Kram Maria

Gunilla Teckenberg sa...

Härligt! Purjo är nog bland det godaste jag vet..passar nästan överallt i matlagningen.

Kram!

Marit sa...

Purre er kjempegodt, og jeg dyrker det hver sommer jeg også. Det smaker godt til all mat.

Ha en fin kveld.

Klem!

Marina sa...

Absolut lyxigt!

Ha det bra

Unknown sa...

Underbart väder! Var ute hela dagen och städat efter stormarna. Snart blir det ljusare också!

Susie på Stjärnarve... sa...

Otroligt! Vad mysigt.....
GOD FORTSÄTTNING
Susie

hagen vår sa...

Hei Nora! Nydelig syn og helt sikkert nydelig smak. Gode romjulsdager til deg! Anne

Unknown sa...

Utrolig!

Hélena sa...

Här skördades det rosmarin till kalkonen :-)
Kram Hélena

lavendia sa...

Ett stort plus. Känns lyxigt. Du fick en bra julklapp ser jag. Fortsatt bra julhelg.

Tittis trädgård sa...

Härligt,lyxigt att kunna hämta Purjo i trädgården så här års! Ha en riktigt skön helg!/ Kram Titti

Stein sa...

Så hyggelig å kunne skörda fra hagen så sent på sesongen! :-) Det gir nok en ekstra god smak på måltidet å vite at det kommer fra egen hage. Ja til flere slike milde vintere! :-D

Snäckskalsdalen. sa...

Det är roligt, det finns alltid nån fördel om man bara kommer på den! Färsk purjolök, det måste ha smakat alldeles extra gott!
God fortsättning!
Agneta kram

lavendia sa...

Ja det är jag som sytt. Det gör jag väldigt ofta, närapå dagligen.

Carita och Bertel sa...

Härligt med egen purjo. Jag gillar den här vintern, den får gärna fortsätta så här, bara det inte blir snö och kallt i mars. Ha en fin helg/Carita

pia på Torvan sa...

Så proffsigt med egen purjo! Här finns det bara egenodlad gräslök.
Kram
pia