fredag 8 november 2013

Hoppet....


....är det sista som lämnar människan brukar man säga. Och visst hoppas jag att mina Julrosor, Helleborus Niger, skall hinna blomma innan vintern kommer.Men om jag tror på det? Nja, det gör jag väl egentligen inte. Den här bilden är tagen för en vecka sedan och det har inte hänt så mycket sedan dess. Men att den lilla spiran som syns strax ovanför knoppen skall växa upp och bli en ny fin Julros - det både hoppas och tror jag på:-)

7 kommentarer:

LINDA sa...

Jag älskar julrosor, men jag förstår mig inte riktigt på dem. De blommar definitivt inte när det står att de ska blomma. Kanske är det jag som har satt dem dumt - de ska ju inte stå i en oskuggad söderrabatt. Men de kommer i alla fall år efter år, även om de blommar mitt i sommaren ;)

Solsken
//Linda

Marit Sønstebø sa...

Hvis det blir mildt frem til jul, så kan den jo rekke å blomstre! Men om det blir sånn gjenstår å se.
God helg.

Klem!

Lantloppan sa...

Det håller jag tummarna för, att julrosorna ska blomma. Just nu känns det inte speciellt juligt när regnet bara öser ner dag för dag... ha en fin helg! Kram
/Liv

Gunborg Uhno sa...

Hoppas du får se den blomma.Här hos mig blommar den för fullt nu.
Kram.

Charlotta sa...

Jag håller tummarna för dig och din julros. :)
Ha en fin helg!

lavendia sa...

Jag har också väntat och väntat på en julros, som jag hade fått frön av. Sex år tog det. Hoppas det går fortare med den du har.

hagen vår sa...

Hei! Jeg har også noen knopper. Det hadde vært morsomt om de blomstret til jul, men tror det vel egentlig ikke. De er fine i april også. Ha det godt! Anne