lördag 13 februari 2016

Trädgården 13. februari 2016


Några bilder från vår trädgård idag. Projekt "skapa en trädgård som är fin hela året" har börjat ge resultat, och även om vi har en bit kvar är jag övertygad om att vi är på rätt väg.11 kommentarer:

Gunilla Teckenberg sa...

Hej på dig, roligt att få ett livstecken från dig!

Wow så fina era barrplanteringar ser ut , verkligen bra jobbat! Barren tillsammans med rododendron är trädgårdens gröna skulpturer denna tid på året, gräsen ser också jättefina ut. Nu börjar det klia i trädgårdsfingrarna...

Kram!

Marit Sønstebø sa...

Ja, så hyggelig å høre fra deg! Så mange vakre vintergrønne planter du har. Jeg forstår godt betydningen av å ha en vakker hage året rundt når en har så lite snø som deg :)
Her kom det 5 cm med snø i natt, og det ligger også mer her fra før. Heldige deg som får det bart så tidlig :)

Klem, Marit

Inger sa...

Ni har verkligen lyckats med er vinterträdgård och ännu bättre kommer det att bli när det har växt till sig. Kommer även att vara fint med större snömängder. Min vinterträdgård är inget vidare men just nu döljs den av snö, har kommit en hel del senaste dagarna.
Kram

Ranten sa...

Vakkert i vinterhagen din! Du har så mange flotte vintergrønne vekster :-)) Fin søndag!

Viviann Børresen sa...

Så flotte bilder fra vinterhagen din. Her hos meg er det snø, så her er det bare hvitt. Jeg prøver å kose meg i hagen på vinteren også, men å pynte litt og sette ut lys.

Ønsker deg en fin søndag.

Vivi

Marta Ronyai sa...

Vi vandrar längst samma stig, du pch jag, många av dina vintergröna växter har jag också i min trädgård. Det ska bli spännande att se hur de kommer att utvecklas, jag hoppas ju att de inte blir stora snabbt. Men hur viktiga de än är, längtar jag vansinnigt mycket efter vårlökar och grönskande perenner just nu. De vintergröna är jag allra mest förtjust i på hösten, när allt annat vissnar ner.
Kram
Marta

Rost och rädisor sa...

Kul att hälsa på hos dig igen och så många fina exempel på vintergrönt!
Ha det så gott
Anette

Eirin - Lars Bjerke sa...

Hyggelig å titte inn hos deg igjen.
Regner med at endel av dette vintergrønne er plantet sist år. Mener du skrev noe om en titt i en inspirerende hage. Dette var bra ! Også så mye flott
stein !!!:-)
Spennende å følge med på det som skjer i hagen deres.
Ha en fortsatt fin søndag.

Karin - Mina Rum sa...

Oj, så mycket fint i din vinterträdgård! Dina gräsvippor är superfina. Mina blåste sönder totalt under senhöstens stormar. Trist.

Kram, Karin

Carita och Bertel sa...

Den är väldigt fin redan, din vinterträdgård och vilka fina barrväxter du har, Ursnyggt. Ha en fin helg. Carita

Veronica sa...

Jag säger bara: Wow!
Du har verkligen lyckats få till din önskan, Med Bravur!

Det är så viktigt med vintergrönt så trädgården får fortsätta leva trots vinter. Men nu är det snart vår och annat häftigt kommer snart att pynta våra trädgårdar!!

Kram