lördag 13 februari 2010

Jag har besökt våren!!

Jag har tillbringat senaste veckan i Schweiz där jag har familj. Jag vill inte blanda in min familj i mitt bloggande eftersom detta är menat som en trädgårdsblogg, så jag tänker inte berätta så mycket från resan mer än att JAG HAR PROVAT PÅ VÅREN!!! Visst snöade det någon dag och visst var det snålblåst emellanåt, men vi hade också nästan 10 grader varmt och sol en dag:-) Så jag kan berätta att jag har gått en promenad längs med Geneve-sjön och kännt solens strålar värma, njutit av fågelsång och spirande snödroppar! Nu spelar det (nästan) ingen roll att det fortfarande är full vinter och kyla här. Jag har provat på våren 2010 och är alldeles säker på att den kommer bli lika underbar som den är varje år. Och förhoppningsvis tittar snart julrosorna, snödropparna och krokusen fram - härliga tider:-)

Bilderna nedan är från min egen trädgård och är tagna i mars/april 2007. Snart är det dags igen för dessa vårfavoriter:-)

3 kommentarer:

AnnCharlotte sa...

Så lyxigt...
Men den kommer ju till oss också...snart.

Mia sa...

En försmak på våren låter skönt. Jag har faktiskt upplevt 6 vårar i Schweiz, innan vi flyttade till Norge, så jag vet hur varma och fina dom kan vara. Men våren här hemma är fin den också, tycker speciellt om det blåa du visar, scilla eller ?

josimo sa...

Heldige du, som har kjent grønt gress under beina igjen.!LYKKE !!

Ønskewr deg en flott helg