måndag 5 april 2010

Blåsippa

Vi har varit på landet större delen av påsken och njutit av härligt väder. Tyvärr är fortfarande hela tomten där täckt av snö - det går långsamt med snösmältningen iår trots att det var nästan tio grader och sol i några dagar. När vi vaknade imorse hade dock våren tagit en paus. Det hade snöat nästan en decimeter och lika illa var det när vi kom hem till stan på förmiddagen. Hela trädgården hemma är också snötäckt och alla spirorna av krokusar och snödroppar jag hade planerat att blogga om är täckta av ca fem cm blöt nysnö:-(

Jag har som "princip" att bara blogga om trädgårdsrelaterade saker i min blogg, men nu har jag ledsnat på att visa snöbilder. Därför sviker jag nu mina principer och visar en bild på årets första blåsippa som jag såg på Muskö i Stockholms skärgård igår. Det finns nog hopp om vår trots allt:-)

4 kommentarer:

Mia sa...

Nog har man ledsnat på snö alltid, men den blir nog liggandes i flera veckor till hos mig. Fem centimeter försvinner nog fortare än mina femtio så nu ser jag fram emot vårbilderna som kommer här. Blåsippor är alltid lika vackra oansett var dom växer, blir alltid lika rörd av att se dom, barndomsminner.. Ha en fin avslutning på påsken :)

Marit -Tusenfryd sa...

Det finnes ingen regel uten unntak - blåveisen din fortjente plassen i bloggen din:))

Herlig!

AnnCharlotte sa...

Såna söta sippor måste man ju bara dela med sig av....

Annika Christensen sa...

MM så söt..
Välklmmen på torsdag det skall bli kul att ses.
Annika