torsdag 24 januari 2013

Vackert


Undrar om vintern just nu kör en kampanj riktat mot mig? Det känns som att den genom att bli vackrare för var dag som går försöker övertyga mig om att den är värd att tyckas om på samma sätt som vår, sommar och tidig höst:-)

Vi har sån tur att vi bor vid en vik av Östersjön och eftersom vi bor i en brant backe har vi en härlig utsikt över vattnet. Dagar som detta är utsikten nästan mer än underbar. Tyvärr är jag ingen mästerfotograf, men ni kanske får en liten idè om hur det är? (Dubbelklicka gärna på bilderna så blir de större)

Först två bilder från imorse när solen var på väg upp.Bilderna nedan är tagna vid tolv-tiden när solen står som högst.Jag är så otroligt glad för att vi hittade detta huset med den underbara tomten och vattnet bara några meter från tomtgränsen! Just nu är det alldeles tyst här eftersom isen har lagt sig, men resten av året kan man höra vågorna så fort man är utomhus.
Vad gäller utsikten kan jag bara säga att jag kommer aldrig få nog av den. Den är vacker 365 dagar om året, oavsett väder.

Och till vintern (för att återgå till inledningen av inlägget); visst är det vackert dagar som detta, men jag föredrar vår och sommar i alla fall:-)

8 kommentarer:

Marit Sønstebø sa...

Så vakre vinterbilder! Ja, vinteren er vakker med snøkledde trær. Jeg holder ut fordi jeg må, men jeg foretrekker uten tvil våren og sommeren fremfor vinteren. Vi får kose oss med frøsåing og håpe at vinteren blir kort. Ha en fin dag, klem!

Sabelhagens Olivlund sa...

Wow, så vackert du bor! Vilken fantastisk utsikt! Så fint med all snö på träden, fast jag håller med dig att våren och sommaren är bäst:)).
Ha det gott.
Kram Maria

Ranten sa...

Ikke vanskelig å se at du bor flott til! Jeg skulle gjerne hatt noen store gamle furuer på tomten, men her er det bare lautrær : ) God torsdag!

Pilgrim sa...

Så vackert ni bor, otroligt fint!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Veronica sa...

Vackert är det verkligen och ser väldigt kallt ut...Kanske för att jag vet hur kallt det är hos oss nu! men nästa vecka kommer det + grader och det gör inget tycker jag :)

Kram

marit´s,,, sa...

Så vakre vinterbilder.
Så hyggelig med ny blogg venn, ha en fin og super kveld fra Marit.

MarJE sa...

Supervakre bilder...flotte fargar.
Ja det ser ut som du har ei skikkelig fin tomt.
God helg til deg.
MarJE.

Elin sa...

Så flott! Nydelige vinterbilder:)
Tenk å bo sånn til - helt fantastisk utsikt.