onsdag 30 juli 2014

Han ligger inte på latsidan....


....min man. För medan sonen och jag återigen har besökt släktingar i en veckas tid har maken jobbat hårt i värmen med att snygga till en av våra många fulhörnor.

Vår tomt gränsar i söder till en stig där de som går förbi har ganska god insyn. Nästan högst upp på vår branta tomt har vi en gäststuga. På gaveln till gäststugan har vi haft ett enkelt vedskjul som har varit funktionellt, men kanske inte så snyggt:-)

När jag for hemifrån förra torsdagen såg det ut så här på gaveln till gäststugan (de två första bilderna är tagna från stigen, den tredje bilden är tagen från trädgården.
Efter att maken hade flyttat all ved och rivit skjulet såg det ut så härEn förlängning av verandan vid dammen ovanför gäststugan samt byggandet av planteringslådor har påbörjats.

När vi kom hem igår såg det ut så härEtt plank har tillkommit för att dölja slänten under verandan. Mot planket har vi tänkt plantera Kaprifol. Planteringslådan mot grusgången och stigen börjar snart bli klar och har delvis fyllts med kompost. Fundamenten till planteringslådan mot gäststugan är på plats och högen med gatsten ska så småningom läggas på ytan mellan planteringslådorna.

Långt ifrån klart men en bra bit på väg, och inte alls lika fult som det var från början:-)  Fortsättning följer......

7 kommentarer:

Maribel sa...

Det var inget litet projekt, och fint blir det. Ha det gott!

Inger sa...

Vilket hästjobb! Särskilt i denna värme.
Kram

Ranten sa...

Godt jobbet :-))

Marit sa...

Dyktig mann du har! Han kunne jeg godt tenke meg å låne i noen uker her ;-)) Det er godt gjort å jobbe med det i en sånn varme som det har vært nå. Det blir veldig fint!

Klem!

hagen vår sa...

Hei! Blir imponert over hva han har klart. Handyman har du. God kveld! Anne

Lykkelig i hagen sa...

Morsomt å se bilder som viser forandringer så godt. Det er så god dokumentasjon i etterkant også. Lykke til videre!
Hilsen Anne-Kristin

Carita och Bertel sa...

Han är en fena på att jobba, din man
(ja du också förstås) och det blir säkert jättefint. Vi får väl se mer av projektet hoppas jag. Ha det fint.Carita