söndag 5 juli 2015

Tillbaka


För en och en halv vecka sedan kraschade min dator. Nu har jag en ny och äntligen kan jag blogga igen:-)

I trädgården händer det massor och nya blommor dyker upp varje dag. Vår trädgård har aldrig varit så här frodig och grön någon gång under de fem åren vi har bott här, det får vi tacka vädergudarna för som har sett till att det har vattnats ordentligt i både maj och juni. Även ogräset och sniglarna frodas och växer och just nu lägger jag all tid i trädgården på att rensa ogräs och döda sniglar.

Om någon dag eller så hoppas jag vara i fas med bilderna och nya datorn, tills dess får ni se en bild som visar en av våra Hosta 'Sum and substance'. Just denna plantan köpte jag 2012 och nu börjar den bli rejält stor.
7 kommentarer:

Den lykkelige Hagen sa...

Den hostaen kjøpte jeg nylig og er spent på hvor stor den blir:)

Bettina Bäck sa...

Men så maffig! Och rensar ja, usch, jag rensar och rensar. Har inte rensat ett endaste dugg under vår och försommar och det straffar sig nu. Nåja. Det sticker ju upp lite blommor mellan ogräsen också.

Marit Sønstebø sa...

Ja, den Sum and Substance er gedigen! Tenk at en plante som hosta kan bli så stor :)
Litt av en illustrasjon du viser med hånden!

Klem!

Gunilla Teckenberg sa...

Tråkigt med datorn och det tar lite tid att lära sig nytt, iaf för mig. Den Hostan är verkligen enorm, tyvärr planterade jag den för nära andra växter, hade ingen aning om växtkraften men fin är den!

Kram!

Rost och rädisor sa...

Låter riktigt otrevligt med krasch. Hoppas du lyckats rädda bilderna.
Vilka enorma blad. Själv är jag på jakt efter en riktigt hög. Skulle vara kul med 150-175 cm. Ser på nätet att det finns några olika som tävlar om att vara störst i världen.
Allt gott
Anette

Inger sa...

Härlig storlek på hostabladen.
Ja jag är lycklig att jag fått besöka Törnrosas trädgård vid flera tillfällen, den är en riktig höjdare.
Kram

Karin - Mina Rum sa...

Det är verkligen otroligt vilken storlek de kan få, hostorna. Ditt exemplar det dessutom friskt och fräscht ut. Annars har jag hört att sniglarna brukar frossa i just hosta.

Välkommen tillbaka!
Kram