söndag 22 april 2012

Min allra finaste blomma

När jag började blogga i 2009 skrev jag att detta enbart skulle vara en blogg om trädgårdsrelaterade saker och det "löftet" har jag hållit. Ända tills nu.....

Jag skrev tidigare idag att jag lovar att lägga ut lite vackrare bilder snart. Det är inte så mycket som blommar i min trädgård ännu, men jag vill ändå visa min allra vackraste "blomma".

Lilla D, 6 månader gammal, är sin mammas (och pappas givetvis) allra vackraste blomma och ögonsten. Han är också orsaken till att mina projekt i trädgården inte blir utförda i samma tempo som tidigare år. Numera blir det till att jobba i trädgården efter principen " en halvtimme nu och en timme då", dvs när han sover. Men, jag tröstar mig med att det som inte hinns med i dag hinns nog med imorgon eller en annan dag eller rentav ett annat år:-)

3 kommentarer:

Ninni sa...

Såklart att trädgården får stå tillbaka lite när du fått en sån vacker o söt blomma i hustet..*ler* Han är som en tusensköna..och en riktigt go´bit!!
Klart han platsar i trädgårdsbloggen!!
Kram kram Ninni

krepsemor sa...

Og hvilken nydelige blomma! Det er en tid da en hager etter som en har tid, og det er nok ikke så lenge til du har en liten medgartner :)

Marit sa...

Nydelig liten blomst du har der! Jeg prøver som deg å ha hagerelaterte blogginnlegg, men noen ganger må en gjøre unntak :-)