En av många fördelar med en varm och grön vinter....
....är att man på Annandag Jul kan skörda Purjolöken som kom i jorden lite sent och som inte mognade riktigt i somras. Nu blev den "pricken över i'et" i dagens lunchsoppa:-)
Så hyggelig å kunne skörda fra hagen så sent på sesongen! :-) Det gir nok en ekstra god smak på måltidet å vite at det kommer fra egen hage. Ja til flere slike milde vintere! :-D
Det är roligt, det finns alltid nån fördel om man bara kommer på den! Färsk purjolök, det måste ha smakat alldeles extra gott! God fortsättning! Agneta kram
16 kommentarer:
Så underbart lyxigt!
Ha fortsatt fina mellandagar
Kram Maria
Härligt! Purjo är nog bland det godaste jag vet..passar nästan överallt i matlagningen.
Kram!
Purre er kjempegodt, og jeg dyrker det hver sommer jeg også. Det smaker godt til all mat.
Ha en fin kveld.
Klem!
Absolut lyxigt!
Ha det bra
Underbart väder! Var ute hela dagen och städat efter stormarna. Snart blir det ljusare också!
Otroligt! Vad mysigt.....
GOD FORTSÄTTNING
Susie
Hei Nora! Nydelig syn og helt sikkert nydelig smak. Gode romjulsdager til deg! Anne
Utrolig!
Här skördades det rosmarin till kalkonen :-)
Kram Hélena
Ett stort plus. Känns lyxigt. Du fick en bra julklapp ser jag. Fortsatt bra julhelg.
Härligt,lyxigt att kunna hämta Purjo i trädgården så här års! Ha en riktigt skön helg!/ Kram Titti
Så hyggelig å kunne skörda fra hagen så sent på sesongen! :-) Det gir nok en ekstra god smak på måltidet å vite at det kommer fra egen hage. Ja til flere slike milde vintere! :-D
Det är roligt, det finns alltid nån fördel om man bara kommer på den! Färsk purjolök, det måste ha smakat alldeles extra gott!
God fortsättning!
Agneta kram
Ja det är jag som sytt. Det gör jag väldigt ofta, närapå dagligen.
Härligt med egen purjo. Jag gillar den här vintern, den får gärna fortsätta så här, bara det inte blir snö och kallt i mars. Ha en fin helg/Carita
Så proffsigt med egen purjo! Här finns det bara egenodlad gräslök.
Kram
pia
Skicka en kommentar