tisdag 23 oktober 2012

Transparent


Vissa blad och löv blir nästan transparenta så här års. Vackert så länge det pågår, synd att det försvinner så fort och ersätts av....ingenting:-(


Aningens deppigt inlägg kanske.....men jag har i ärlighetens namn lite svårt för perioden som kommer efter lövfällningen.

7 kommentarer:

Marit sa...

Flotte høstbilder! Ja, jeg er helt enig med deg. den perioden som kommer nå er den verste i hele året synes jeg. Selv om jeg ikke liker snø heller, så blir det i alle fall lysere ute. Ha en fin dag uansett vær! Klem

Tua sa...

Sender deg en god klem til trøst :) Her er det enda mer høst enn hos deg, heldgvis kommer snøen tidlig her som regel, eller iallefall håper jeg.
Prøv å kose deg med inneting ei stund, plutselig er det vår igjen.
:))

Susie på Stjärnarve sa...

Håller med dig, jag gillar inte heller det som kommer efter lövfällningen!

Ranten sa...

Men akkurat nå er det vakkert :)

Tant Otteskrufv sa...

Du har inte upptäckt knoppanlagens fantastiska värld? Eller barkens? Var tid verkar ha sin palett som det går att leta nyanser av.Det finns flera olika grå och bruna också :)

Törnrosa sa...

Håller med dig, hösten är svår om än mycket vacker - stundtals. Men snart är det bara en mörk transportsträcka som måste avverkas innan adventsljus och julgran lyser upp - och nyåret inger förhoppning om nytt liv och ljus.
Hej och kram.

Pilgrim sa...

Det är nu det är dags att drömma, smida planer och börja leta efter de perfekta plantorna som kan planteras tillsammans. Tid för att läsa trädgårdsböcker och bloggar och skissa ner alla idéer man ser. Ska titta efter om jag kan hitta vilken sort jag har på ringblommorna. Tror jag har det i någon beställning.
Ha det bäst!
Kram Hélena