måndag 19 maj 2014

Även kaos kan vara fint ibland


Bit för bit tar vi "kontrollen" över vår tomt och trädgård som hade levt sitt eget liv utan skötsel i många år innan vi flyttade hit. Nu är det egentligen bara ett litet område kvar där vi inte har gjort något alls och det är på berget högst upp på tomten. Här växer det bland annat Vårtörel, Förgätmigej, Bondsyrener och Krypoxbär. Det är kaotiskt värre, men om man går ner på knä och tittar nära nu på försommaren när både Förgätmigej och Vårtörel blommar är det faktiskt rätt så snyggt måste jag medge.9 kommentarer:

Carita och Bertel sa...

En bit naturtomt kan vara helt underbart om man har plats för det, jag skulle också vilja ha en sån hörna. I dag har vi fått regn så nu tar det fart om det blir varmt. Ha det fint/Carita

Tittis trädgård sa...

Det är ganska befriande att ha en bit av trädgården lite "rufsig". Och insekterna brukar surra lite extra i de områdena:-)

Ruben sa...

Härlig bit av trädgården. Den får du vara rädd om!!

Ha det gott!
/Ruben

Turid sa...

Kaos er fint i hagen :) Det gir et frodig inntrykk, det er vel det vi streber etter, er det ikke? Og forglemmegei er ei finfin plante, man må bare passe litt på den :)

Marit Sønstebø sa...

Jeg synes det er vakkert selv om du ikke har kontroll på alt som vokser der. Noen ganger er det ville vel så pent som det vi prøver å lage i hagen.

Klem!

Rost och rädisor sa...

Snyggt! En bit natur förstärker det ordnade.
Allt gott
Anette

Marta Ronyai sa...

Du har helt rätt. En riktigt bra växtkombination.
Det har hänt mycket med min definition av skönhet sedan jag började gå ner på knä. För att inte tala om när jag började intressera mig för fotografering.
Ha det bra i värmen!
Marta

Anja sa...

Hejsan Nora!
Själv gillar jag några vilda inslag i trädgården och förstår precis hur du menar. Visst måste det se fint ut!
/Anja

ps
Jag tar time out från Trädgårdsriket
ds

Annika Christensen sa...

Absolut kan kaos vara vackert.
Jag gillar när växter blandar sig in i varandra. Törel måste jag skaffa mig några nya. Undrar vad som hände med mina?
Allt gott
Annika